1 min

Bli kjent med AFPT: Tomas Fjeldberg

Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Hva fikk deg til å bli opptatt av trening eller helse?

Jeg har trent sålenge jeg kan huske. Jeg var en av de første på min alder som startet å sparke fotball, jeg har trent og vært aktiv siden. Når jeg startet på idrettslinjen som 16 åring åpnet jeg også øynene for styrketrening. Jeg veide knappe 60 kg når jeg startet på videregående så resultatene kom ganske raskt. Da ble jeg hektet

Hva, av alle ting du kan fylle dagen med, er din store lidenskap/hobby utenom jobb.

Film.

Hva er du mest stolt av å ha oppnådd i livet?

Jeg er stolt av hva jeg har fått til gjennom jobb. Etter min bachelor ble jeg rask en av de mestselgene ptene i elixia. Jeg fikk siden ansvar for deres pt produkt hvor jeg jobbet med å forbedre pt produktet i hele kjeden. Jeg ble spurt om å jobbe for go study og siden Afpt hvor jeg er stolt av å jobbe i dag. Deretter ble jeg hentet til magnat hvor jeg har fått kunder og muligheter som jeg drømte om når jeg begynte som pt.

Om alt går etter planen, hvor ser du deg selv om 10 år?


Jeg er trener, foreleser og foredragsholder. Jeg jobber med flere utøvere innen ulike idretter og har selv vært en av norges aller beste vektløftere og konkurrert internasjonalt.

Publisert: 13.04.2016 KL. 09:40
Kategori: Siste Artikkel

Har du lest disse?

I henhold til undersøkelser gjort er det bare mellom 3 og 8 prosent av vestlig europeisk befolkning som er laktoseintole...
Hvor du holder hantelen påvirker hvor tung øvelsen er.
Er det en sammenheng mellom størrelse på leggene og livsstilssykdommer.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.